Niko Vuorinen taisteli Leganon kisoissa maailmancup-pisteille

Home / Kilpailutulokset / Niko Vuorinen taisteli Leganon kisoissa maailmancup-pisteille

Niko Vuorinen voitti viimeisessä karsintaottelussaan hallitsevan olympiahopeamitalistin Bartosz Piaseckin Leganon MC-kisassa selvin luvuin 15-10 ja eteni maailmacup-pisteille ja huomiseen 64 parhaan finaalipäivään. “Hirvee flunssa, oli pakko hoitaa nopeesti”, kommentoi Niko ottelua tuoreeltaan.

Kilpailu ei alkanut Nikon osalta erityisen hyvin. Akuerässä tuli vain kaksi voittoa kuudesta otteluista ja pääsy jatkoon tapahtui vain kolmen indeksipisteen marginaalilla. Karsintaotteluissa otteet sitten paranivat ja ensi kaatui Venäjän Adamov 15-11, sitten Italian Ferraris 15-6 ja lopulta Bartosz Piasecki 15-10.

Alexander Lahtisen ja Kasper Roslanderin tie päättyi tällä kertaa 128-kierrokselle. Lopullisissa tuloksissa Kasper oli 104. ja Alex 154.

Finaalipäivänä Niko kohtasi 64 parhaan cupkierroksella Viron hallitsevan maailmanmestarin Nikolai Novosjolovin, joka tällä kertaa oli vahvempi  ja vei ottelun 15-12. “Matsi oli kyllä varsin tiukka, mutta loppupuolen parin pisteen irtiotto virolaisen osalta ratkaisi matsin kulun”, kommentoi Vuorinen ottelua Facebook-sivuillaan. Vuorisen lopullinen sijoitus oli näin 64.

Leganon kilpailujen täydelliset tulokset löytyvät täällä.

%d bloggers like this: