SM5L:n valmentajakoulutusleiri 28.7. – 3.8. Kiipulassa

Home / Leirit / SM5L:n valmentajakoulutusleiri 28.7. – 3.8. Kiipulassa

Jo perinteeksi muodostunut SM5L:n valmentajakoulutusleiri 28.7. – 3.8. Kiipulassa. Leirille voi osallistua joko valmentajakoulutettavana tai miekkailijana.

Varsinkin aloittelevalle miekkailijalle ainutlaatuinen mahdollisuus saada todella paljon henkilökohtaista ohjausta ja oppitunteja valmentajakoulutettavilta, kannattaa ehdottomasti lähteä jos haluaa hioa tekniikkaansa paremmaksi.

Leirin osallistumismaksu tultaneen maksamaaan valmenuksesta kiinnostuneille, jotka sitoutuvat toimimaan säännöllisesti seuran valmennustoiminnassa. Tarkempia tietoja asiasta myöhemmin. Jos olet kiinnostunut, ilmoittaudu Marja-Liisalle tai Joonakselle.

Lisätietoa>

 

%d bloggers like this: