Treeniaikataulu kevät 2014

Home / Uutiset / Treeniaikataulu kevät 2014

miekkailusaliVuoden 2014 harjoitukset alkavat viikolla 2 loppiaisen jälkeen 7.1.2014 uudella Länsi-Pasilan salilla. Salin käyntiosoite on Kyllikinkatu 10 ja virallinen postiosoite Pasilan puistotie 5 B. Perille pääsee helpoimmin raitiovaunulla 7 tai junalla Pasilan asemalle, josta on on alle kilometrin kävelymatka. Parkkipaikkoja löytyy Kyllikin- ja Maistraatinporteilta.

Uuden salin myötä harjoitusajat ovat hieman muuttuneet viime vuodesta.  Saadessamme käyttöön seitsemän aluetta kahdessa eri salissa harjoitusajat pitenevät kaikkien ryhmien osalta. Ainoastaan edustusryhmän harjoitukset ovat kutsuharjoitukset, muihin harjoitusryhmiin saa osallistua vapaasti.

Aikuisille tarjotaan treenejä maanantaista perjantaihin, minkä lisäksi voi myös osallistua vapaamuotoiseen sparringiin sunnuntaisin. Minijunioreilla ja junioreilla on treenejä maanantaisin, tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Miekkailutreenien lisäksi järjestetään Rasmus Mellasen vetämä sunnuntain fysiikka- ja jalkatyötreeni joka on tarkoitettu kaikille yli 12-vuotiaille. Mikäli haluat kehittää fysiikkaasi ja nopeuttasi jalkatyössä on tämä treeni sinulle!

“Jos pidät kivusta” -Rasmus Mellanen

 Uusi sali mahdollistaa myös enemmän yritysmiekkailutapahtumia! Uudella salilla voidaan järjestää yritysmiekkailutapahtumia keskiviikkoisin  klo 16-18 ja lauantaisin. Jos haluat tuoda työporukan tai esimerkiksi asiakkaita miekkailemaan ole yhteydessä Marja-Liisaan tai Joonakseen.

Treeniajat löydät täältä!

%d bloggers like this: