Hallituksen kokous 11.12.2013

Home / Uutiset / Hallituksen kokous 11.12.2013

Hallitus kokoontui keskiviikko 11.12. 2013 Käenkujan salilla. Koska suurin osa salin kalusteista on jo muutettu Pasilaan istuttiin ringissä alasalin lattialla. Hyvin hommat hoituivat tälläkin tavalla.

Tärkein kokouksen asia oli Pasilan remontin ja muuton tilannekatsaus ja ensi viikonlopun talkoiden suunnittelu. Tekemistä on vielä paljon ja tärkein prioriteetti tällä hetkellä on se, että Käenkujan sali saadaan tyhjäksi. Jos seura pystyy luovuttamaan Käenkujan tilan pois ennen vuodenvaihdetta, säästämme tammikuun vuokran, jolla on jo ihan merkittävä vaikutus seuran talouteen. Tämän lisäksi Pasilan tila olisi hyvä saada mahdollisimman valmiiksi tammikuun harjoitusten alkuun. Viikonloppuna on tarkoitus tehdä ainakin seuraavia asioita:

  • viimeisten tavaroiden roudaaminen Käenkujasta Pasilaan
  • Käenkujan miekkailualueiden purkaminen
  • miekkailualueiden pystytyksen aloittaminen Pasilassa
  • naulakkojen ja muiden sen kaltaisten asioiden kiinnittämistä Pasilassa

Työtä siis on ja olisi ensi arvoisen tärkeää, että mahdollisimman moni pääsisi lauantaina ja sunnuntaina paikalle. Talkoot aloitetaan Käenkujalla klo 10 molempina päivinä. Tulkaa paikalle! Kaikille talkoisiin osallistujille annetaan muistoksi seuran t-paita. Lisäksi, jos sinulla on ruuvinväännin tai (akku)porakone, joka soveltuu ruuvien kiinnittämiseen ja irroittamiseen, ota se mukaan tullessasi!

Päätettiin tammikuussa myöhemmin päätettävänä ajankohtana pitää uuden salin tupaantuliaiset ja todettiin, että vuoden aikana seuran eteen aktiivisesti töitä paiskineiden palkitseminen (joka perinteisesti on tehty pikkujouluissa) tehdään tällä kertaa tupaantuliaisten yhteydessä.

Hallitus hyväksyi myös uuden harjoitusaikataulun. Uuden salin ansiosta harjoitusten määrä lisääntyy kaikilla ryhmillä! Uudesta harjoitusohjelmasta tiedotetaan jäseniä tarkemmin tammikuun alussa.

Hallitus käsitteli myös oppituntien antamiseen liittyviä kysymyksiä. Päävalmentajan antamista oppitunneista tullaan tekemään ja julkaisemaan selkeä ohjeistus tammikuun aikana ja lisäksi päätettiin tehdä lista kaikista niistä seuran valmentajista, joilta voi pyytää oppitunteja. Tavoitteena on nykyistä selkeämmin kertoa keneltä, miten ja milloin oppitunteja haluavat voivat niitä saada.

Hallitus päätti juniorien viikonloppuleirin järjestämisestä alkukeväällä jonain viikonloppuna ja päätettiin aloittaa kesäkuussa pidettävän viikon päiväleirin suunnittelu.


Seuran aktiivijäsen Maarit Honkatukia menehtyi joitain viikkoja sitten pitkän sairauden murtamana. Hallitus lähettää surunvalittelut Maaritin perheelle. Joonas ja Marja-Liisa menevät Maaritin hautajaisiin seuran edustajina. Kepeät mullat Maaritille, meille jäi monta hienoa yhteistä muistoa vuosien varrelta.
%d bloggers like this: