Pasilan remontti

Home / Uutiset / Pasilan remontti

Pasilan remontin ja alkaneiden muuttotalkoiden rinnalla on tehty paljon töitä sen eteen, että remonttikustannuksiin saataisiin kerättyä rahaa. Erityisen ansiokasta työtä tässä on tehnyt Marina Laakso, joten ihan ensimmäiseksi kiitokset Marinalle seuran puolesta!

Rahaa on saatu kerättyä hienosti ja useampi yritys on lähtenyt Pasila-hankkeeseen mukaan. Viimeisin ilahduttava uutinen eiliseltä oli United Bankers-pankkiiriliikkeen huomattava tuki.

Myös seuran jäsenet ja ystävät ovat olleet yksityishenkilöinä todella avokätisiä ja lahjoittaneet remonttiin rahaa aivan ilmiömäisellä tavalla.

Viimepäivien talkoiden runsas osaanotto ja rahankeräyksen onnistuminen on taas kerran osoitus siitä, miten HFM ei ole vain urheiluseura, vaan hieno liikuntayhteisö, jota siihen kuuluvat arvostavat ja jota varten jäsenet ovat valmiita uhraamaan omaan aikaansa ja varojaan. Nyt aletaan olla jo tämän pitkän muuttoprojektin loppusuoralla: vielä tarvitaan kaikkien niin rahallista kuin talkooapuakin, että päästään kunnialla edessä jo häämöttävään maaliin!

Pasila, Porilaisten marssi!

%d bloggers like this: