Muuttotalkoot – seuran hallituksen kokous 21.11. 2013

Home / Uutiset / Muuttotalkoot – seuran hallituksen kokous 21.11. 2013

kokous

Hallitus kokoontui torstai-iltana kesken kiireisen uuden salin remonttiurakan suunnittelmaan muuttotalkoita ja ensi vuoden harjoitusaikatauluja.

Salin remontti on edennyt hyvin ja uuden tilan kahta erillistä miekkailutilaa erotava väliseinä on saatu pystytettyä, lukuisia seiniä ja kattoja maalattua. Ensi viikolla alkaa miekkaulutilan lattioiden asentaminen. Seuralla on käynyt aivan uskomaton tuuri siinä, että Anniksen ja Kajsan isä, Olli Penttinen järjesti työnsä kautta salia remontoimaan kymmenisen rakennusalan opiskelijaa ruokapalkalla. Koko remontin osalta seuralle jää kustannettavaksi vain käytännössä rakennusmateriaalit. Remontin lopullinen budjetti tullee olemaan reilut 10 000 €, joista ainakin osa tullaan saamaan takaisin vuokranantajalta vuokravapaiden kuukausien muodossa.  Tästä budjetista on nyt saatu kasaan lahjoituksina vajaa viidennes, joten seuran jäsenien rahallista apua kaivataan edelleen. Remontin arvioidaan valmistuvan 15.12., mutta jo viikolla 49, eli 2.12. jälkeen tulee olemaan mahdollista siirtää Pasilaan tavaroita Käenkujalta.

Muuttotalkoita järjestetään joulukuun aikana seuraavasti:

  • maanantaina 2.12. klo 18
  • tiistaina 3.12. klo 18
  • sunnuntaina 8.12. klo 10
  • maanantaina 9.12. klo 18
  • tiistaina 10.12. klo 18
  • lauantaina 14.10. klo 10
  • sunnuntaina 15.10. klo 10

Talkoisiin kokoonnutaan aina Käenkujalla. Olisi tärkeää, että mahdollisimman moni pystyisi osallistumaan mahdollisimman moniin talkoisiin, tavaraa on pakattavaksi, kannettavaksi, kuljetettavaksi ja asennettavaksi todella paljon! Ilmoittautuminen talkoisiin tapahtuu seuranNimenhuuto-palvelun kautta.

Hallitus päätti myös kahdesta uudistuksesta, jotka tulevat ensi vuonna helpottamaan seuran käytännön asioiden pyörittämistä. Jäsen- ja salimaksujen helppoa perimistä varten tullaan ottamaan käyttöön Holvi-palvelu, jonka kautta maksuja on mahdollista helposti lähettää jäsenille esimerkiksi sähköpostilla. Palvelun avulla laskutus helpottuu ja nykyisestä tilisiirtolomakeruljanssista päästään eroon. Myös kilpailuihin ilmoittautuminen helpottuu kun HFM ottaa ensimmäisenä suomalaisena seurana käyttöön Ophardt-palvelun seuroille suunnatun osion. Vuoden vaihteen jälkeen kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu siis suoraan Ophardtiin eikä Nimenhuutoa enää tähän tarvita.

%d bloggers like this: