Nyt on mahdollisuus hankkia seuratuomaripätevyys

Home / Uutiset / Nyt on mahdollisuus hankkia seuratuomaripätevyys

Jos et ole vielä koskaan toiminut kilpailuissa tuomarina niin nyt on mahdollisuus hankkia seuratuomaripätevyys
Junnujen masters-kisojen yhteydessä 8.-9.11.2013 Töölön Kisahallissa. Voit ilmoittautua hfm.nimenhuuto.com tai suoraan http://www.tuomarit.info/site/?p=694 .

Tuomaritietoudesta on todella paljon hyötyä myös omaan miekkailuun. Ja siitä voi myös vaikka innostua ja luoda itselleen tuomariuran. Myös kansainvälisissä kisoissa tarvitaan tuomareita ja heidän kustannuksensahan maksetaan.

Suosittelemme kurssia myös kaikille seuran kisaavien junioreiden vanhemmille. Seuralla on kotimaisissa kisoissa yleensä tuomarivelvoite. Puuttuvasta tuomarista koituu aina sanktiomaksuna 100€/puuttuva tuomari. Maksu joudutaan sitten jakamaan osallistujien kesken. Junioreiuden vanhempein osallistuminen kilpailujen tuomarointiin auttaa tuomarivelvoitteen täyttämisessä ja vähentää kilpailukustannuksia – eli hyödyn huomaa ihan omassa rahakukkarossakin!

Lähde mukaan, se on mielenkiintoista!

%d bloggers like this: