Jäähyväiset Käenkujalle – seuran hallituksen kokous 10.10. 2013

Home / Uutiset / Jäähyväiset Käenkujalle – seuran hallituksen kokous 10.10. 2013

Seuran hallitus kokoontui torstai-iltana täydellä kokoonpanolla seuran salilla.

Tärkein käsiteltävä asia oli seuran harjoitustilojen vaihtuminen. Seura on ollut kymmenisen vuotta nykyisissä tiloissa Helsingin energian vuokralaisena. Alkusyksystä hallitukselle annettiin vuokranantajan toimesta ennakkovaroitus koko kiinteistöä koskevasta mittavasta peruskorjauksesta ja viime viikolla saimme virallisen vuokrasopimuksen irtisanomisilmoituksen. Vuokrasopimus nykytiloista tulee päättymään 31.1. 2014.

Hallitus on jo syksyn mittaan aktiivisesti ollut yhteydessä eri tahoihin uusien tilojen löytämiseksi ja tilanne näyttää hyvin lupaavalta  – mitään syytä paniikkiin ei ole. Kokouksen päätteeksi hallitus kävi tutustumassa kaupungin Tilakeskukusen hallussa olevaan tilaan hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilassa. Olemme aloittaneet neuvottelut tilan mahdollisesta vuokraamisesta ja hallitus tulee aktiivisesti tiedottamaan asian etenemisestä. Myös jos jollain on tietoa mahdollisesti uusiksi harjoitustiloiksi sopivista tiloista, olkaa aktiivisesti yhteydessä Joonakseen tai Marja-Liisaan.

Uskomme vahvasti, että tämä muutos tulee olemaan seuralle enemmän mahdollisuus kuin uhka – vuosikymmenessä seuran toiminta on laajentunut ja monipuolistunut ja uudet tilat tulevat tarjoamaan vielä nykyistäkin paremmat puitteet seuran toiminnan kehittämiseen.

Muita käsiteltyjä asioita olivat muun muassa:

– Seuran verkkosivuja ei vanhan palvelimen rajoitetun tallennuskapasiteetin vuoksi ole voitu kesän aikana juurikaan päivittää. Nyt verkkosivut on siirretty uudelle palvelimelle, jossa on huomattavasti enemmän tallennuskapasiteettia kuin aikaisemmin, joten verkkosivuja pystytään ylläpitämään aktiivisemmin.

– Päätettiin selvittää jäsen- ja salimaksujen keräämisen helpottamista uudella verkkopalvelulla.

– Päätettiin kehittää yrityksille ja ryhmille tarjottavien miekkailuuntutustumisien järjestämistä kouluttamalla lisää vetäjiä ja parantamalla niiden järjestämisen organisoimista.

– Käytiin läpi seuran eri toimijoiden rooleja, vastuita ja viestintää. Selvitys tullaan laittamaan seuran verkkosivuille lähipäivinä.

– Sovittiin unelma-arpojen myynnin järjestämisestä

 

Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa seuran puheenjohtaja Joonas Lyytinen (joonas.lyytinen@iki.fi, 045-63 99 700)

%d bloggers like this: