Nuorten joukkue-SM 2013: Hienoja tuloksia!

Home / Kilpailutulokset / Nuorten joukkue-SM 2013: Hienoja tuloksia!

Nuorten joukkue-SM 2013 kalpakilpailut järjestettiin tänä viikonloppuna leppävaaran urheiluhallissa!

Poikien 17v kisassa HFM:n ykkösjoukkue miekkaili alkuerässä vakuuttavasti. Hienon alun jälkeen (Rank 2.) joukkue joutui kuitenkin taipumaan semifinaalissa Espoon miekkailijoiden ykkösjoukkueelle lukemin 45-28. Pronssiottelussa vastassa oli Espoon miekkailijoiden kakkosjoukkue jonka HFM voitti lukemin 45-31.

Pronssijoukkue

Onnea Jaakko, Väinö ja Joachim!
HFM:n poikien kakkosjoukkue sijoittui 6. HFM:n 17v tyttöjen joukkue oli SM-kisan 4.

Junioreiden SM-joukkuekilpailussa HFM:n tytöille hopeaa!

hopeajoukkue

Onnea Emma, Åsa, Kajsa ja Eveliina! Loistavaa!

Juniori pojat miekkailivat myös hienosti sijoittumalla neljänneksi. Pronssiottelua ei miekkailtu sillä Jaakko loukkasi jalkansa sen verran pahasti ettei miekkailu ollut enää mahdollista. Pikaista paranemista Jaakko!

Lopputulokset

%d bloggers like this: