Catharina Kockille hopeaa U23 EM-kisoissa!

Home / Kilpailutulokset / Catharina Kockille hopeaa U23 EM-kisoissa!

Cata aloitti kilpailun vaisusti alkuerässä, mutta taisteli vakuuttavasti pudostusottelut ja eteni aina finaaliin saakka, jossa finaalivastustaja Puolan Ewa Nelip voitti EM-kultaa selvin numeroin 15-5. Cata kertoi kisan jälkeen, että oli ihana voittaa arvokisamitali niin monen “läheltä piti” kisan jälkeen. Kaksi kertaa EM-kisoissa 8 joukossa, mutta ei koskaan EM-mitalia. Nyt se sitten vihdoin onnistui!

ISOT ONNITTELUT CATALLE JA MYÖS VALMENTAJA PEETER NELIKSELLE.

Peeterillä on olut rankka vuosi, kun on ollut useita urheilijoita, jotka ovat kehittyneet kovaa vauhtia ja ovat tavoittelemassa kansainvälistä arvokisamenestystä. Kisamatkat ovat valmentajallekin todella vaativia, mutta tulostakin on tullut! Onnittelut ja SUURKIITOS!

Catan upeaa sijoitusta täydensi Michaela Kock sijoittumalla EM-kisan sijalle 25. Miesten kilpailussa Niko Vuorinen taisteli sijalle 17. Hienon alkukierroksen jälkeen Niko hävisi niukasti Italian Francesco Conciliolle pistoin 14-15.

Seuraavat arvokisat ovat aikuisten EM-kisat Italian Legnanossa 15.-20.6.2012.

 

%d bloggers like this: