PRONSSIA VET EM-JOUKKUEKISOISTA!

Home / Kilpailutulokset / PRONSSIA VET EM-JOUKKUEKISOISTA!

Suomen naisten kalpajoukkue Riitta Michelson, Irma Lindeman, Paula Soitiala, Marja-Liisa Someroja ja Lena Tallroth-Kock voittivat pronssia veteraanien joukkueiden Euroopan Mestaruuskilpailuissa Ruotsin Kalmarissa 19.5.2012.  Alkuerässä Suomella oli vastassa Ranska ja Itävalta.

-Ranskalle hävittiin aika selvästi, mutta Itävalta voitettiin ja olimme alkuerien jälkeen 5. rankattuja. Ensimmäinen pudotusottelu tuli sitten Italian kovaa joukkuetta vastaan, mutta voitimme sen tiukasti mutta niukasti 5-4 ja viimeinen ottelukin päättyi huippujännittävästi 5-4.

-Pronssiottelun Venäjää vastaan voitimme selvästi 5-2.
Florettiotteluissa emme oikein saanet valoja syttymään toivotulla tavalla, ja putosimme mitaliotteluista.

Kalpa naiset,tulokset täältä. Miesten tulokset täältä.

 

%d bloggers like this: