Upeita tuloksia Tukholman GP-kisassa!

Home / Kilpailutulokset / Upeita tuloksia Tukholman GP-kisassa!

Alexander Lahtinen ja Niko Vuorinen miekkailivat upeasti Tukholman Challenge Bernadotte GP-kilpailussa.
Voitettuaan 5/6 ottelusta alkuerässään Alexander (Rank 32.) eteni suoraan toiselle päivälle 64. joukkoon. Niko Vuorinen voitti vuorostaan 4/6 ottelustaan ja joutui kamppailemaan ottelun verran pääsystä 64. joukkoon. 96/64 ottelussa vastaan asettui italian Andrea Cipriani. Niko voitti ottelun hienosti 15-8 ja siirtyi 64.joukkoon.

Alex voitti ensimmäisessä pudotusottelussaan (64/32) ruotsin Viktor Von Platenin selvin luvuin 15-9. Niko vuorostaan voitti(64/32) ottelunsa Ricardo Candeiasta vastaan 15-7. Toisessa ottelussaan Alexia vastaan asettui kanadalainen John Wright joka joutui taipumaan luvuin 15-7. NIko Vuorisella oli vastassaan tuleva pronssimitalisti Geza Imre. Tiukan ottelun jälkeen Vuorinen hävisi ottelun niukasti luvuin 15-14. Nikon Loppusijoitus oli 30.

Alexilla oli ottelussaan pääsystä kahdeksan joukkoon vastassaan ranskalainen Ulrich Robeiri. Ottelu päättyi 15-10 Robeirin eduksi. Alexin loppusijoitus oli 13.

Suomalaisten sijoitukset:
13. Alexander Lahtinen
30. Niko Vuorinen
65. Dennis Bade
114. Kasper Roslander
139. Gunnar Gräsbeck

%d bloggers like this: