VAKUUTUSASIAA 2012

Home / Uutiset / VAKUUTUSASIAA 2012

Hyvää ja turvallista alkanutta vuotta!
Ihan muistutuksena ja tarjouksena muutama vakuutusasia:

1.Yli 18-vuotiaiden vakuutusmaksu liiton miekkailulisenssissä on aika korkea. Seuralla olisi tarjota Tapiolan kautta edullinen vakuutus 31 euron hinnalla! Vakuutusnumero tarvitaan, kun sitten hankkii miekkailulisenssin, ja silloin ei tarvitse lunastaa liiton vakuutusta. Korvaussummat on tässä pienemmät kuin liitolla, mutta hoitokustannuksissa ei ole lainkaan omavastuuta, joten ihan varteenotettava vaihtoehto. Jos haluaa liittyä vakuutukseen, niin tarvitsee vain kertoa asia Marja-Liisalle.

2. Seuran vapaaehtoistyöntekijät on tapaturmavakuutettu liiton toimesta samoin meillä on liiton kautta vastuuvakutuus. Tässä tietoja: täältä

%d bloggers like this: