Nils Sjöblom Memorial kisa 10.9.2011 Kisahallilla

Home / Kilpailutulokset / Nils Sjöblom Memorial kisa 10.9.2011 Kisahallilla

HFM järjesti Nils Sjöblom Memorial kilpailut lauantaina 10.9.2011. Miesten kisassa oli 38 osanottajaa ja naisilla 26 osanottajaa. Tiukkoja ja tasaisia otteluita nähtiin, niukkoja voittoja ja niukkoja häviöitä.
Lena Tallroth-Kock voitti naisten kisan voitettuaan finaalissa Habdan Anna Salmisen 15-11. Michaela Kock miekkaili pronssille. Alexander Lahtinen sijoittui miesten kisassa hopealle hävittyään tiukan ottelun Espoon miekkailijoiden Dennis Badelle harmittavan niukasti 15-14.

Nils-Robert Sjöblom oli lahjoittanut voittajille pokaalit. Lämpimät onnittelut mitalisteille!
Kisan tulokset täältä Harmillisesti Catharina Kock ja Teemu Seeve olivat sairastuneet eivätkä päässet osallistumaan kisaan.

Kisajärjestäjiä kaivataan lisää! Paikalla oli tällä kertaa Tomi Sarpoja ja Marja-Liisa kisatoimistossa. Ismo Hokkanen ja Niko Vuorinen laittoivat kaluston A-hallin parvelle. Erityisesti laitteiden asennuksessa, purkamisessa ja muussa sellaisessa olisi kisan alussa ja lopussa tarvittu lisäapua. ILMOITTAUDU VAPAAEHTOISEKSI! Myös nuorten vanhemmat voivat toimia kisajärjestelytehtävissä.
Tuomarit saatiin juuri ja juuri järjestymään ilman sanktioita.

%d bloggers like this: