Ranskan veteraanien EM-kisoista tuliaisina yksi mestaruus

Home / Kilpailutulokset / Ranskan veteraanien EM-kisoista tuliaisina yksi mestaruus

Ranskan Henin-Beaumontissa järjestettiin veteraanien Euroopan Mestaruuskisat Helatorstain tienoilla. Suomesta naisten kalvan +60 sarjassa miekkailivat Irma Lindeman, Sirpa Lundgren Turusta, Seija Polkko Jyväskylästä ja Marja-Liisa Someroja. +50 sarjassa Maarit Honkatukia sekä miesten +40 sarjassa floretilla ja kalvalla Michael Haralson.
Irma, Sirpa (Sipu) ja ML osallistuivat myös florettikisaan.
Tuloksena kalvalla Marja-Liisan Euroopan mestaruus ja Irman 6. sija sekä Seija Polkko 8. sija. Mestaruus oli Marja-Liisalle jo 3. kalvalla. EM-kisoissa miekkaillaan joka toinen vuosi henkilökohtaiset mestaruuskilpailut ja joka toinen vuosi joukkuemestaruuskilpailut.
Finaalissa Marja-Liisalla oli vastassa yllätyshopeaa napannut Norjan Philippa Cubison.
Suomen Miekkailuliiton sivuilla löytyy kisapäiväkirja. Ja tulokset löytyvät täältä.
Florettikisassa tuloksena Marja-Liisan 5.sija. Häviö Ranskan tutulle kilpakumppanille Marie-Chantal Demaillelle katkaisi tien mitaliotteluihin. Ottelu oli tiukka ja tasainen.

%d bloggers like this: