HALUAISITKO VAPAAEHTOISTYÖNTEKIJÄKSI SHEFFIELDIN EM-KISOIHIN 12.-19.7.2011?

Home / Uutiset / HALUAISITKO VAPAAEHTOISTYÖNTEKIJÄKSI SHEFFIELDIN EM-KISOIHIN 12.-19.7.2011?

Liiton sivuilla on ilmoitus mahdollisuudesta osallistua vapaaehtoisena EM-kisojen järjestelyihin ja samalla oppia, miten mestaruuskisoja järjestetään. Kisat pidetään Sheffieldissä. Lento on Manchesteriin ,josta on bussikuljetus Sheffieldiin.

Majoitus on hyvin edullinen opiskelijoiden soluasunto, jossa on muistaakseni 4 huonetta ja yhteinen keittiö ja siellä ruoanlaittomahdollisuus, joten ruokailukustannus voi haluttaessa olla hyvin edullinen. Lentohinnat Manchesteriin on olleet aika edullisia.

Tässä olisi erinomainen mahdollisuus luoda kv. verkostoja ja katsoa myös EM-kisoja, nähdä hyvää miekkailua, hyvä kielikoulu jne. Olen yrittänyt saada tätä toteutumaan EFC:n Women and Sport-councilin presidenttinä. Jos vaan sinulla on mahdollisuus, niin osallistu ja ilmoittaudu, vaikka minulle. Liiton sivuilta lisätietoja: tästä . Ajankohta voi olla myös lyhyempi, ei ole pakko olla koko aikaa, mutta tietenkin toivottavaa.

Terveisin Marja-Liisa

%d bloggers like this: