Espoon Suurkisat 11.-13.3.2011

Home / Kilpailutulokset / Espoon Suurkisat 11.-13.3.2011

Suurkisoissa oli tänä vuonna yhteensä 134 miekkailijaa (viime vuonna 152). Meiltä oli ilmoittautunut 29 miekkailijaa, mutta ainakin 4 joutui jäämään pois sairastumisen vuoksi. Meiltä kisaan osallistui monta ensikertalaista. Oli tosi hyvä mennä mukaan saamaan kokemusta ja nähdä, mitä muut tekee. Ainakin Ossi löysi päivän aikana oikean asenteen ottelemiseen. Hienoa!
Michaela Kock voitti tyttöjen alle 20 v sarjan. Onnittelut!

Kuvassa oikealla, Anna Vuorinen,Mikael Nummi, Joachim Kock ja Ossi Kannosti, jotka olivat hankkimassa kisakokemusta paitsi Jocke. Hänellä sitä onkin runsaasti (Mikaelilla myös jonkun verran). Hän voittikin alle 13 v sarjan. Hienoa! Onnittelut myös Jockelle!
Kisan lopputulokset tästä

%d bloggers like this: