Harjoitusmaksut

Home / Valmennus / Harjoitusmaksut

Miekkailun aloittamiseksi kannattaa käydä alkeiskurssi. Helsingin Miekkailijoiden alkeiskurssi kestää 8 kertaa 1,5 tuntia ja maksaa 140 euroa. Alkeiskurssin aikana ei tarvitse maksaa seuran jäsenmaksua ja varusteet saa seuran puolesta käyttöön. Lisää tietoa alkeiskursseista sivulla alkeiskurssit ja alkavat alkeiskurssit.

Seuran jäsenmaksu on vuodessa aikuisilta 55 euroa ja alle 18-vuotiailta 45 euroa. Lisäksi salimaksu on kaudelta (syys- ja kevätkausi):

  • Aikuisilta 175 euroa
  • Edustusryhmä 205 euroa
  • Nuorten ja lasten ryhmät 165 euroa

Yllä olevat maksut sisältävät harjoituksiin osallistumisen ja opetuksen ryhmissä.

Tämän lisäksi kaikilta alle 18 vuotiailta veloitetaan 5€ ja yli 18 vuotiailta 15€ per vuosi seuran harrastajalisenssi- ja vakuutuksen johdosta.

Seuran hallitus päätti 23.8.2016, että tästä syksystä alkaen seura hankkii kaikille kausimaksun maksaneille miekkailijoille Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton harrastajalisenssin (ns. “h-lisenssi”). Muutoksen tarkoituksena on varmistaa, että kaikilla seuran harjoitusvuoroihin osallistuneilla on voimassa oleva tapaturmavakuutus. Seura maksaa osan harrastajalisenssin hinnasta ja syksyn kausimaksu nousee tämän vuoksi vain 15€ aikuisilta ja 5€ alle 18-vuotiailta.
Alle 19-vuotiailla on ryhmätapaturmavakuutus OP-pohjolassa seuran puolesta. Lasten ja nuorten vakuutusnumero on 16-448-617.

Uudistuksen myötä liiton kilpailulisenssien hankkiminen tulee myös edullisemmaksi seuran jäsenille, koska kilpailulisenssin voi lunastaa maksamalla vain harrastelisenssin ja kilpailulisenssin erotuksen liiton lisenssikaupassa.

Kun syksyn kausimaksu on maksettu, seura hankkii H-lisenssin jonka voi korottaa suomisportin kautta kansalliseksi kilpailulisenssiksi.
Kansainvälisiin kilpailuihin tarvitaan erillinen kv. kilpailulisenssi jonka voi hankkia miekkailuliiton sivujen kautta.
Hoida lisenssi/vakuutusasiat kuntoon heti kauden alusta.

Kaikkiin kysymyksiin ja lisätietopyyntöihin vastaa seuratyöntekijä Kasper Roslander (kasper.roslander@helsinginmiekkailijat.com 040-8255221)