Harjoitusmaksut

Home / Valmennus / Harjoitusmaksut

Miekkailun aloittamiseksi kannattaa käydä alkeiskurssi. Helsingin Miekkailijoiden alkeiskurssi kestää 8 kertaa 1,5 tuntia ja maksaa 120 euroa. Alkeiskurssin aikana ei tarvitse maksaa seuran jäsenmaksua ja varusteet saa seuran puolesta käyttöön. Lisää tietoa alkeiskursseista sivulla alkeiskurssit ja alkavat alkeiskurssit.

Seuran jäsenmaksu on vuodessa aikuisilta 55 euroa ja alle 18-vuotiailta 45 euroa. Lisäksi salimaksu on kaudelta (syys- ja kevätkausi):

  • Aikuisilta 165 euroa
  • Edustusryhmä 195 euroa
  • Nuorten florettiryhmä (kolme harjoitusta viikossa) 155 euroa
  • Aikuisten floretti (yksi harjotus viikossa) 125 euroa
  • Nuorten ja lasten ryhmät 155 euroa

Yllä olevat maksut sisältävät harjoituksiin osallistumisen ja opetuksen ryhmissä.

Tämän lisäksi kaikilta alle 18 vuotiailta veloitetaan 5€ ja yli 18 vuotiailta 15€ per vuosi seuran harrastajalisenssi- ja vakuutusuudistuksen johdosta. Alla lisää tietoa harrastajalisenssistä.

Seuran hallitus päätti kokouksessa 23.8.2016, että tästä syksystä alkaen seura hankkii kaikille kausimaksun maksaneille miekkailijoille Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton harrastajalisenssin (ns. “h-lisenssi”). Muutoksen tarkoituksena on varmistaa, että kaikilla seuran harjoitusvuoroihin osallistuneilla on voimassa oleva tapaturmavakuutus. Seura maksaa osan harrastajalisenssin hinnasta ja syksyn kausimaksu nousee tämän vuoksi vain 15€ aikuisilta ja 5€ alle 18-vuotiailta.

Uudistuksen myötä liiton kilpailulisenssien hankkiminen tulee myös edullisemmaksi seuran jäsenille, koska kilpailulisenssin voi lunastaa maksamalla vain harrastelisenssin ja kilpailulisenssin erotus liiton lisenssikaupassa.

KÄYTÄNNÖN TOIMINTAOHJEET JUNIOREILLE:

=====================================

1. Porvoon junioreiden Masters -osakilpailuun osallistuvien miekkailijoiden pitää ilmoittautua kilpailuun VIIMEISTÄÄN perjantaina 26.8. mennessä. Seura lunastaa ilmoittautuneille miekkailijoille harrastelisenssit heti maanantaina 29.8. kun kauden 2016/17 lisenssit tulevat myyntiin. Jokaiselle ilmoittautuneelle tulee muutaman päivän kuluttua sähköposti-ilmoitus harrastuslisenssin hankkimisesta. Käykää “korottamassa” harrastelisenssi kilpailulisenssiksi vasta tämän jälkeen liiton lisenssikaupasta (https://lisenssi.sportti.fi/?lid=14844)

2. Muille kuin Porvoon osakilpailuun ilmoittautuneille junioreille harrastelisenssit hankitaan sitä mukaa kun syksyn kausimaksut ovat kirjautuneet seuran pankkitilille. Muihin kauden juniorikilpailuihin osallistuvat voivat hankkia kilpailulisenssin harrastelisenssin “korottamalla” sen jälkeen kun ovat saaneet kuittauksen h-lisenssin hankkimisesta sähköpostiin. Kisoihin osallistuvien olisi hyvä huolehtia siitä, että kausimaksu on maksettu noin kahta viikkoa ennen kilpailua.

3. alle 19-vuotiaat lapset ovat olleet vakuutettuja seuran harjoitusvuoroilla seuran omalla tapaturmavakuutuksella jo aikaisemmin. Tämän osalta ei tapahdu muutosta. Lisätietoja vakuutuksesta saa Marja-Liisalta tai Joonakselta.

KÄYTÄNNÖN TOIMINTAOHJEET AIKUISILLE:

=====================================

1. aikuisille h-lisenssit lunastetaan kausimaksun maksamisen jälkeen. Nils Sjöblom Memorial – tai muihin alkukauden kisoihin osallistuvien olisi hyvä huolehtia siitä, että kausimaksu on maksettu noin kahta viikkoa ennen kilpailua. Käykää hankkimassa kilpailulisenssin h-lisenssin “korotuksella” vasta kun olette saaneet sähköposti-ilmoituksen harrastuslisenssin hankkimisesta.

2. Harrastuslisenssi sisältää OP-Sporttiturvan, joka on nimenomaan urheilijoita varten kehitetty vakuutus, jossa yhdistyy tapaturma- ja sairaskuluvakuutus. Pohjola Sairaala on yllättävän tapaturman sattuessa Sporttiturva vakuutuksen ensisijainen hoitolaitos Helsingissä ja Tampereella. Saman katon alta erikoislääkärien vastaanottopalvelut, tutkimukset, leikkauspalvelut ja kuntoutuksen! Vakuutuksen tarkemmat tiedot on luettavissa täältä:

http://www.fencing-pentathlon.fi/site/assets/files/1179/sm5l_vakuutusseloste_pohjola2015.pdf

Kaikkiin kysymyksiin ja lisätietopyyntöihin vastaa seuran puheenjohtaja Jooonas Lyytinen (joonas.lyytinen@iki.fi, 045-63 99 700)