Seikkailijoiden syntymäpäiväjuhla

Home / Tilaisuudet / Seikkailijoiden syntymäpäiväjuhla

Tule juhlimaan jokaisen tytön ja pojan unelmasynttäreitä Zorron, muskettisoturien ja seikkailijattarien hengessä!

Vietä unohtumaton lasten syntymäpäiväjuhla miekkailun merkeissä.  Syntymäpäivillä päivänsankari ja hänen 12 ystäväänsä saavat mahdollisuuden kokeilla miekkailua oikeilla, lapsille tarkoitetuilla turvallisilla urheiluvälineillä.

Syntymäpäiväjuhlat sisältävät Helsingin miekkailijoiden aikuisen ohjaajan ja ohjauksen miekkailun perusteisiin. Lapset saavat mahdollisuuden kokeilla miekkailua aidoilla välineillä ja pääsevät mittelemään paremmuudesta leikkimielisessä miekkailukilpailussa. Miekkailun ohjauksesta vastaavat seuran kokeneet valmentajat.

Ohjattu miekkailu kestää noin puolitoista tuntia ja miekkailun jälkeen on halutessa mahdollisuus käydä suihkussa. Sitten onkin aika siirtyä herkuttelemaan omista mukanaan tuoduista eväistä – tarvittaessa käytössä on miekkailusalin mikroaaltouunilla, liedellä ja uunilla varusteltu keittiö. Tilaisuuden kokonaiskesto on 2,5 tuntia.

Alakouluikäisille tarkoitettujen miekkailusynttärien hinta on 200 €. Juhlavieraita voi olla korkeintaan 12 kappaletta. Syntymäpäiväsankari saa seuralta pienen syntymäpäivälahjan.

Juhlat järjestetään viikonloppuna ja tilaisuuksia on rajoitetusti. Ota heti yhteyttä, varmista  ja varaa Helsingin jännittävimmät synttärijuhlat! Tervetuloa.

Yhteystiedot:  toiminnanjohtaja Marja-Liisa Someroja, 040 5559564, info@helsinginmiekkailijat.com

 

HFM-n sali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *