Alkeiskurssit

Home / Tilaisuudet / Alkeiskurssit

Miten aloitan miekkailun HFM:ssä?

Helpoin tapa aloittaa miekkailu on osallistua seuran järjestämälle alkeiskurssille. Kursseja järjestetään säännöllisesti syksyllä ja keväällä, sekä satunnaisesti kesällä. Kurssit kestävät kahdeksan viikkoa, ja kurssin aikana et tarvitse omia miekkailuvarusteita. Alkeiskurssille tarvitset ainoastaan sisätossut, verkkarit ja t-paidan. Nämä varmastikin löytyvät jokaiselta kotoa, joten kurssimaksun lisäksi ei alkeiskurssista aiheudu kuluja.

Kurssin jälkeen miekkailijat jatkavat normaaleissa harjoitusryhmissä. Tässä vaiheessa on myös hyvä alkaa pikkuhiljaa hankkia omia varusteita, joskin myös seuralta pystyy varusteita lainaamaan pientä korvausta vastaan.

Heti alkeiskurssin käytyään miekkailija on myös valmis osallistumaan kilpailuihin, kunhan hankkii Suomen Miekkailuliitolta kilpailuihin oikeuttavan miekkailulisenssin. Miekkailua aiemmin harrastaneet tai seuraa vaihtavat voivat tietysti tulla suoraan mukaan normaaleihin harjoitusryhmiin. Tällaisessa tapauksessa ota yhteys johonkin seuran valmentajista.

Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton  Zorro-käsikirjasta löydät hyödyllistä tietoa aloitteleville miekkailijoille ja heidän perheilleen!

Kaikkien kurssien yhteisiä tietoja:

Tulevat alkeiskurssit>

Muut tiedustelut osoitteeseen info@helsinginmiekkailijat.com

Kurssin hintaan sisältyy opetus ja lajivarusteet.

Vakuutus ei sisälly hintaan, joten jokaisen kannattaa hankkia edullinen harrastajavakuutus Suomen miekkailuliiton sivuilta 40 euron hintaan.

Vakuutuskausi on 1.9.-31.8

Alkeiskurssien tiedot ja ajankohdat löytyvät sivulta tulevat alkeiskurssit.