Marja-Liisalle hopeaa veteraaniem MM-kisoista Itävallan Kremsistä

Kisat järjestettiin toista kertaa Itävallan Kremsissä. Edelliset käytiin vuonna 2004. Paikka oli pysynyt samana. Idyllinen pikkukaupunki.

Kisoihin osallistui 660 miekkailijaa 46 eri maasta. Suurimmat koskaan järjestetyt. Kisaorganisaatiolla oli pieni ongelmia saada kaikki ottelut mahtumaan kisan 17 alueelle. Mutta aikataulut pitivät yleensä melko mukavasti.

Keskiviikkona kisan ensimmäisenä kisana aloitettiin naisten 60-69 vuotiaiden kalvalla. Marja-Liisa Someroja osallistui kisaan Suomesta. Alkuerä-
kierroksen jälkeen hänet oli rankattu kisan kakkoseksi USA:n Elizabeth Kocabin jälkeen. Marja-Liisa piti sijoituksena, mutta Italian Iris Gardini pudotti semifinaaliottelussaan Kocabin ja finaali miekkailtiin Gardinin ja Somerojan kesken.
Finaalissa Someroja tasoitti ottelun kaksi kertaa, ensin ensimmäisen erän lopussa 4-4 ja seuraavassa erässä 8-8, mutta Gardini voitti ottelun lopulta 10-8.