KALPAMIEKKAILUN SM-KISAT 5.5.2012, CATHARINA KOCK MESTARIKSI

Suomen Mestaruuskisat pidettiin Helsingissä Latokartanon liikuntahallissa lauantaina 5.5.2012. Naisten sarjassa Catharina Koc miekkaili flunssaisena järkevän eleettömästi ja kykeni voittamaan koko kisan ja leivottiin Suomen Mestariksi 2012. Äiti Lena Tallroth-Kock miekkaili hänkin hienosti pronssille. Turun Nina Hyvönen oli naisten kisan yllättäjä. Hän antoi Catalle hyvän vastuksen finaalissa sijoittuen hopealle. Ottelu päättyi15-11. Hilla Hämäläinen YM-seurasta oli toinen pronssilla. Hän oli itse iloisen yllättynyt sijoituksestaan.

Miesten kisassa Alexander Lahtinen sijoittui hopealle. Finaaliottelussa Espoon Dennis Bade sai alussa poimittua rauhallisesti pistoja ja oli selvässä 7-1 johdossa ennenkuin Alex alkoi saada omia pistojaan perille. Ottelu päättyi 15-10. Dennis oli pudottanut Niko Vuorisen jo aikaisemmassa vaiheessa. Andras Koroknay-Pal miekkaili myös järkevän rauhallisesti ensimmäisessä kisassaan loukkaantumisensa jälkeen ja sijoittui hienosti pronssille.